Tarieven The Practice

 • Behandelsessie Relatietherapie              (60 minuten)   bedraagt €135
 • Behandelsessie Individuele Therapie    (60 minuten)   bedraagt €135
 • Behandelsessie Familietherapie             (60 minuten)   bedraagt €135

Vergoeding zorgverzekering

Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je contact opneemt met je verzekeraar, is het handig om deze gegevens bij de hand te houden:

AGB-codes: AGB Code instelling: 94065363 AGB Code gz-psycholoog: 94106779

 

The Practice heeft ervoor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars aan te gaan. Jouw wensen en de richtlijnen van de vakgroep staan centraal. Omdat er verschillen zijn tussen verzekeraars en verzekeringen, raad ik aan de zorgverzekering te raadplegen. De zorgverzekering kan afhankelijk van de polis (deels) van de vergoeding terugbetalen.

Voor de basisverzekering heeft u de keuze uit drie varianten: een restitutiepolis, een combipolis of een naturapolis. Iedere polis biedt een andere vergoeding.

 • Restitutiepolis:
  U krijgt volledige vergoeding bij zowel gecontracteerde als niet-gecontracteerde zorgaanbieders en u heeft dus vrije keuze naar wie u toe gaat. Voor behandeling bij The Practice is dit de meest gunstige variant.
 • Combipolis:
  Een combinatiepolis houdt in dat voor sommige vormen van zorg alleen gecontracteerde zorgaanbieders volledig worden vergoed, terwijl ook niet-gecontracteerde zorgaanbieders voor volledige vergoeding in aanmerking kunnen komen. Het kan bij dit soort polissen zo zijn dat voor GGZ-aanbieders in feite sprake is van een naturapolis. Zorgverzekeraars zijn hier niet altijd duidelijk in, dus let hier goed op!
 • Naturapolis:
  Bij een naturapolis heeft u afgesproken alleen volledige vergoeding te krijgen bij gecontracteerde zorgaanbieders. Deze gecontracteerde zorgaanbieder stuurt de factuur direct naar uw zorgverzekeraar. Indien u een naturapolis heeft en naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder gaat, moet u een deel van kosten zelf betalen. Hoe hoog dit deel is verschilt per verzekeraar, maar gemiddeld wordt 70 tot 80% van het tarief vergoed.

Het is verstandig om vooraf na te gaan welke polis u heeft en wat dit betekent voor de vergoeding van uw behandeling. Aan het einde van een kalenderjaar heeft u altijd de mogelijkheid om over te stappen naar een andere polis of andere verzekeraar.

Overzicht vergoedingen

Dit is het overzicht van de vergoedingen in 2021 voor de verschillende polissen.

Betaling

Na de sessie betaal je met pin.

Afspraak annuleren

Als je genoodzaakt bent een afspraak te annuleren of te verzetten, neem dan 24 uur voor aanvang van de afspraak contact met The Practice op, er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden. Zie algemene voorwaarden.

Maak een vrijblijvende afspraakHier kan u na het kennismakingsgesprek aanmelden als patient
Ben je geïnteresseerd in The Practice in Hilversum?