Over ons

Maarten van der Linde oprichter The Practice.

Maarten is GZ-psycholoog, Relatie- en Gezinstherapeut NVRG. Daarnaast doceert Maarten, doet hij zijn PHD onderzoek aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is hij founder van de succesvolle start-up Ouders Inc. Ouders Inc. helpt ouders in de tropenjaren met een online cursus en de mogelijkheid tot online therapie .

BIG Registratienummer: 89926992725 | AGB Code instelling: 94065363 | AGB Code gz-psycholoog: 94106779

Veel ervaring

Maarten heeft veel ervaring in het werken met stellen, gezinnen en individuele therapie in veel verschillende contexten. Hij heeft gewerkt bij verschillende poliklinieken en klinieken met verscheidene psychologische en psychiatrische problematiek.

Werkwijze

Maarten maakt gebruik van verschillende psychologische en systemische technieken, maar probeert altijd met cliënt(en) op zoek te gaan naar wat voor hem/haar het beste werkt. Waar veel psychologen louter een protocol volgen, zet Maarten jullie wensen voorop en zoekt hij hierbij evidence based technieken die aansluiten bij wat cliënten willen.

Hoge klantwaardering

Maarten krijgt gemiddeld een 9.0 als klantwaardering. Maarten werkt volgens de Feedback Informed Feedback Methode. Hierbij meet hij de effectiviteit van zijn therapieën. En dat doet hij al meer dan 10 jaar. Onderzoek toont aan dat als je je als therapeut goed weet aan te sluiten bij de wensen van je cliënten de therapie effectiever is.

 

Femke Lunter (op vrijdagen)

Femke Lunter is gz-psycholoog, gespecialiseerd in (neuro)psychodiagnostiek, geeft supervisie diagnostiek, is speltherapeut, cognitief gedragstherapeut VGCT, schematherapeut en EMDR therapeut. Daarnaast is zij professioneel klassiek musicus. Lees meer

BIG Registratienummer: 8992699272